سفارش تبلیغ
صبا ویژن
جلای این دلها ذکر خدا و تلاوت قرآن است . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]

برماسالی گذشت و بر زمین گردشی و بر روزگار حکایتی

امید که آن کهنه رفته باشد به نکویی و این نو همی آید به شادی

نوروز مبارک


88/1/5::: 2:39 ع
نظر()
  
  

عنوان کتاب :آموزش دوره ی ابتدایی ، در کشورهای پیشرفته

ترجمه و تالیف:مینا کازرانی ، نونا مزینانی

ویراستار علمی: دکتر مسعود عسکری

انتشارات:نشر نوشته

آدرس:اصفهان ، خیابان فلسطین ، ساختمان نوید تلفن:0311-2208610

مطالعه این کتاب را به همکاران محترم ، مربیان ومعاونین پرورشی توصیه می کنیم. 

 

 


  
  

اهمیت و ضرورت تربیت اسلامی

نفس انسان، در آغاز سالم، صاف و بی‏آلایش است و می‏تواند تحت تعلیم و تربیت‏های گوناگون قرار گیرد. اگر تربیت و تعلیم براساس فطرت پاک و استعدادهای درونی انسان باشد، او پاک، وارسته و با اخلاق اسلامی پرورش می‏یابد و اگرتربیت شخص بر فساد اخلاقی و معیارهای غیرالهی مبتنی باشد، از وی فردی فاسد و بی ایمان می‏سازد. اسلام، دین تعلیم و تربیت است و خداوند نخستین آیاتی را که بر پیامبر والامقام خود، حضرت محمد صلی‏الله‏علیه‏و‏آله فرو فرستاد، با دستور قرائت و خواندن او و با یاد پروردگار انسان همراه بود. اگر انسان از تعلیم و تربیت صحیح و دینی برخوردار باشد و الهی بار آید، می‏تواند جامعه را به سوی کمالات انسانی و الهی سوق دهد، افراد جامعه را از نابودی و فرو رفتن در انحرافات اخلاقی و فساد اجتماعی نجات دهد و جامعه‏ای به وجود آورد که الگوی همه انسان‏ها قرار گیرد.ادامه مطلب...

87/11/24::: 12:11 ع
نظر()
  
  
اولین معنایی که از عید به ذهن میرسد، تغییراتی است که انسان از ظاهر خود و یا در طبیعت میبیند . این آرایش ظاهری همچون پوشیدن لباس نو و آمدن بهار طبیعت به یک معنا عید نامیده شده است .
در روایتی از امیر المومنین علی علیه السلام آمده است که : هر روزی که انسان در آن به زشتی آلوده نگردد آن روز عید است چرا که زشتی مهمترین بستر ظهور نزاع میان آدمیان است وباعث برهم خوردن آرامش درونی و بیرونی انسانها میگردد و این همان چیزی است که با عید یعنی آرامش و شادمانی منافات دارد .
از سوی دیگر حرکت انسانها به سوی علم و معرفت همواره با شادمانی و نشاط توأم است خاصه آنکه وقتی  انسان معنای جدیدی کشف میکند ، ابتهاج زائد الوصفی تمام وجود آدمی را در بر میگیرد ، آن لحظه تازه عید نامیده میشود .

87/9/17::: 1:51 ع
نظر()
  
  

از جمله اعمالی که حجاج در روز دهم ذیحجه در سرزمین منی انجام می دهند کشتن شتر، گاو و یا گوسفند و انفاق آن به مستحقین است تا به وسیله این عمل نیک به رحمت پروردگار نزدیک شوند که آنرا قربانی گویند.
     «اسرار و حکمت قربانی»

فدا کردن مال و انفاق آن در راه خدا از جمله اسرار و حکمتهای قربانی است.


 یکی از اسرار قربانی سیر کردن گرسنه ها است قرآن در این باره می‌فرماید: «فکلوا منها واطعمواالقانع والمعتر» از گوشت‌هایی که قربانی می کنید هم خودتان میل نمائید، هم به قانع و معتر بدهید. قانع، فقیری است که به آنچه می گیرد، قانع است. معتر، فقیری است که علاوه بر تقاضای کمک اعتراض هم
 می کند.این نشان دهنده بینش وسیع اسلام است که سفارش به خود را فراموش کنید نه دیگران را و در تقسیم گوشت و اطعام، پای بند تملق یا دعا و تواضع فقیر نباشید؛ او را سیر کنید، گرچه با شنیدن زخم زبان باشد.


  
  

غدیر علی«ع» هنوز هم چشمه ای ازآب حیات و دریایی مواج از کرامت هاست .
غدیر دریایی از باور و بصیرت در کویر حیرت و هامون ضلالت است.تاکام جانها از آن سیراب شود.
غدیر یک کتاب مبین است سندی برای تداوم خط رسالت در جلوه امامت است
غدیر عید ولایت وهدایت است
غدیر روز اکمال دین واتمام نعمت است.
غدیر امتداد خط رسالت در آیینه امامت است
«پیرامون امامت و رهبری»ادامه مطلب...

  
  
<      1   2   3   4      >